Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

naskah drama

naskah drama di handap mangrupa adaptasi tina bobodoran sunda kang ibing saparakanca

Drama sababak

Palaku:

  1. Kang Sudin
  2. Jang Opik
  3. Kang Ejen
  4. Kang Uhen
  5. Bangsrat
  6. Nu kabangsratan

Di hiji lembur keur usum-usumna nu kabangsatan. Loba warga nu geus kaleungitan mangrupaning barang-barang ti imahna. Pikeun ngungkulan ieu masalah RT di éta lembuar maréntahkeun ka warga-wargana pangpangna mah lalaki pikeun ngalaksanakeun deui kagiatan ngajaga lembaur babarengan ku cara ngaronda. Harita kacaritakeun di pos Ronda…

download we nya di handap

NGARONDA naskah drama

Iklan

10 Maret 2011 Posted by | Basa Sunda | | 2 Komentar