Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

SKENARIO ASESMEN KINERJA PIKEUN MEUNTEUN PANGAJARAN DISKUSI

SKENARIO ASESMEN KINERJA PIKEUN MEUNTEUN PANGAJARAN DISKUSI

Kataji pisan ku tulisan Dr. Ana Ratna Wulan, M.Pd dina Jurnal Mimbar pendidikan UPI (2008) ngeunaan scenario Asesmen Kinerja pikeun proses pembelajaran. Eta skenario téh pas pisan mun dilaksanakeun pikeun diajar diskusi di kelas. Prosesna saperti kieu: Baca lebih lanjut

Iklan

8 Juni 2011 Posted by | Administrasi Guru | | Tinggalkan komentar