Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

Bahan Ajar Wawacan

Picture1Picture2

Wawacan nya éta karya sastra nu eusina ngalalakon, ukuranna panjang sarta sok gunta-ganti pupuh. Ganti pupuh dina wawacan mangrupa pananda gantina episode atawa babak.  Maca wawacan sok dihariringkeun. Sawaréh carita wawacan sok dipidangkeun dina beluk

bahan ajar wawacan tiasa didownload dina link di handap

BAHAN AJAR WAWACAN

Iklan

4 Agustus 2017 - Posted by | Uncategorized

Belum ada komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: