Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

Konsultasi Belajar

PROMOSI DEUI AHH..

chatting tiasa dina blog wordpress ieu fasilitas cahtting tos disayogikeun. maksadna mah supados aya sarana kanggo diskusi pikeun saha wae (guru,siswa,umum). pami tiasa mah diskusina perkawis pangajaran basa sunda, pendidikan umum, Teknologi informasi. pami ngadiskusikeun hal nu sanes oge mangga wae.

namung kanggo danget ayeuna mah simkuring teuacana tiasa online wae, margi mediana (laptop,komputer) nuju error.

di klik wae dina sidebar (Konsultasi Belajar)

14 Mei 2011 - Posted by | Alakadarna

Belum ada komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: