Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

naskah drama

naskah drama di handap mangrupa adaptasi tina bobodoran sunda kang ibing saparakanca

Drama sababak

Palaku:

  1. Kang Sudin
  2. Jang Opik
  3. Kang Ejen
  4. Kang Uhen
  5. Bangsrat
  6. Nu kabangsratan

Di hiji lembur keur usum-usumna nu kabangsatan. Loba warga nu geus kaleungitan mangrupaning barang-barang ti imahna. Pikeun ngungkulan ieu masalah RT di éta lembuar maréntahkeun ka warga-wargana pangpangna mah lalaki pikeun ngalaksanakeun deui kagiatan ngajaga lembaur babarengan ku cara ngaronda. Harita kacaritakeun di pos Ronda…

download we nya di handap

NGARONDA naskah drama

Iklan

10 Maret 2011 - Posted by | Basa Sunda |

2 Komentar »

  1. hatur nuhun kang
    teks deramana mani sae pisan.

    nyeri kulit panangn kang eh lepat kulit patuangan kang seserian.

    hatur nuhun kaang…

    Komentar oleh agoes budianto | 29 Februari 2012 | Balas


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: