Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

naskah drama

naskah drama di handap mangrupa adaptasi tina bobodoran sunda kang ibing saparakanca

Drama sababak

Palaku:

  1. Kang Sudin
  2. Jang Opik
  3. Kang Ejen
  4. Kang Uhen
  5. Bangsrat
  6. Nu kabangsratan

Di hiji lembur keur usum-usumna nu kabangsatan. Loba warga nu geus kaleungitan mangrupaning barang-barang ti imahna. Pikeun ngungkulan ieu masalah RT di éta lembuar maréntahkeun ka warga-wargana pangpangna mah lalaki pikeun ngalaksanakeun deui kagiatan ngajaga lembaur babarengan ku cara ngaronda. Harita kacaritakeun di pos Ronda…

download we nya di handap

NGARONDA naskah drama

10 Maret 2011 - Posted by | Basa Sunda |

2 Komentar »

  1. hatur nuhun kang
    teks deramana mani sae pisan.

    nyeri kulit panangn kang eh lepat kulit patuangan kang seserian.

    hatur nuhun kaang…

    Komentar oleh agoes budianto | 29 Februari 2012 | Balas


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: