Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

ANALISIS HASIL UJIAN

ANALISIS HASIL UJIAN SISWA

Unggal réngsé UAS , kuring nyoba nyieun analisis hasil ujian ngagunakeun Excel. Format jeung desain analisisna meunang ngadownload di internet. Ngan hapunten pisan sumberna teu kacatet hilap deui. Ieu di handap conto analisis hasil ujianna.

Analisis hasil ujian oge bisa ngagunakeun software khusus, nya eta Anates. anates nya eta software nu husus di desain pikeun analisis hasil ujian. wangun ujian pilihan ganda (multiple choiche) jeung uraian bisa di analisis ngagunakeun anates. jika anda memrlukannya, silahkan download di bawah ini.

Analisis hasil ujian siswa ngagunakeun microsoft exel jeung anates.

ANALISIS UAS

AnatesV4-New.html

1 Juni 2011 Posted by | Administrasi Guru | | Tinggalkan komentar

   

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 180 pengikut lainnya.