Adejuve

Cilondok Pasirsalam Mangunreja Tasikmalaya

program akasara sunda dina komputer

program aksara sunda dina komputer tiasa di download di handap. ngagunakeunana kantun copy font nu aya dina folder downloadna kana windows.

aksara.html

22 Maret 2011 Posted by | Basa Sunda | | 3 Komentar

presentasi aksara sunda

aksara sunda dina komputer

Presentasi aksara Sunda1

21 Maret 2011 Posted by | Basa Sunda | | Tinggalkan komentar

   

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

Bergabunglah dengan 190 pengikut lainnya.